”Kahwin Bukan Maksud Kami Bersatu”, – Syifa Melvin Tiba2 Luahkan Hal Ini

Selepas bergelar isteri, selebriti media s0sial, Syifa Melvin menjelaskan tiada sebarang ketetapan daripada pelbagai sudut mahupun aspek pemakaian yang diminta oleh suaminya, Safawi Rashid.“Kami berdua sangat terbuka antara satu sama lain, tidak pernah untuk menetap sesuatu selepas kahwin untuk tidak buat itu atau ini. Even daripada segi pemakaian.

“Cumanya kalau nanti Safawi tak nak saya berpakian ketat saya tidak akan pakai ketat lah.“Begitu juga kepada Safawi, saya tidak pernah menetapkan sesuatu perkara tertentu untuk dia, kami faham each other. Dia tahu apa saya tak suka, saya tahu apa dia tak suka.

Sekitar seminggu yang lalu telah berlangsungnya perkahwinan di antara pempengaruh, Syifa Melvin bersama pemain bintang bola sepak JDT, Safawi Rasid.Di sebalik kegembiraan yang mereka raikan itu, timbul pula berita kurang enak selepas segelintir warganet dilihat mencela perkahwinan merpati dua sejoli itu.Terbaru, Syifa yang juga adik kepada pelakon, Syatilla Melvin memuat naik satu nukilan yang sangat menyentuh hati ditulis oleh ibunya, Robiah Rahman.

“Kami kahwin bukan maksud kami bersatu, kami kahwin untuk saya jadi peneman dia dan begitu sebaliknya. Saya tak perlu jadi dia,” katanya kepada Gempak.Dalam pada itu, ditanya mengenai perancangan berbulan madu bersama bintang bola sepak Johor Darul Ta’zim itu, Syifa berkata perkara tersebut bukan menjadi keutamaan mereka buat masa ini.Ini kerana, Syifa mahu suaminya itu memberikan fokus penuh kepada satu perlawanan penting yang bakal berlangsung hujung tahun ini.“Penghijrahan kelab Safawi yang baharu insyallah saya akan ikut, sebab iya la kami dah kahwin kan. Saya nak sentiasa jaga, support dan berada di samping dia.

 

 

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lepat Pisang

Sumber:  http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/

Be the first to comment

Leave a Reply