“Dua-Dua Toks1k, Hipokr1t.. Soroklah Selagi Boleh, Penipv!” – Puteri Sarah Ber4ng, Tekad Mahu Bongk4r Semua Tahun Depan

Pelakon jelita, Puteri Sarah Liyana, 37, mencuri perhatian selepas meluahkan rasa bengang berdasarkan beberapa hantaran di Instagram Story miliknya, semalam.

Umum sedia maklum, konflik rumah tangga Puteri Sarah bersama pengarah tersohor, Syamsul Yusof yang didakwa curang sehingga kini masih ‘tergantung’.

Susulan itu, perkongsian Sarah mengundang 1001 persoalan mengenai intipati sebenar dan kepada siapa mesej tersebut ditujukan.

Berdasarkan hantaran itu, Puteri Sarah menggelarkan individu berkenaan sebagai seorang yang narsistik dan gemar memutar belitkan fakta.

“Soroklah selagi boleh sorok. Kebenaran akan terbongkar juga satu hari nanti. Seorang yang narsistik seperti awak akan sentiasa manipulasi perkara sebenar.

“Saya dah terlalu penat melayan perkara toksik. Penipu akan sentiasa menjadi PENIPU.

“Semoga berjaya untuk awak berdua. Kedua-dua toksik!” tulisnya di Instagram Story.

Menerusi hantaran lain, Puteri Sarah turut berkongsi sebuah laporan berita daripada portal mStar mengatakan selebriti ini mahu terus berfikiran positif.

Bagaimanapun, Puteri Sarah berkata dia hanya tahu mengenai kejadian yang berlaku (konflik rumah tangga) sehari sebelum melahirkan puteri sulungnya, Sumayyah.

“Saya hanya tahu sehari sebelum melahirkan Sumayyah. Kejamkan manusia? Orang sekeliling kita kadang kala boleh menjadi sangat narsistik dan manipulatif. Pilihlah orang sekliling anda dengan bijak,” katanya.

Di kesempatan itu, Sarah turut menegaskan bakal membongkar segala kejadian yang berlaku pada tahun hadapan dek kerana sudah tidak dapat menahan sabar dengan sikap hiporkit segelintir pihak.

“Semoga 2023 dapat bongkar semua. Saya dah penat dengan semuanya, hipokrit!” tambahnya lagi.

Sebelum ini, Puteri Sarah mendedahkan pihak ketiga iaitu Ira Kaza yang didakwa menjadi punca keretakan rumah tangganya bersama Syamsul mendapat surat daripada mahkamah akibat melanggar perintah injuksi.

 

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lepat Pisang

Sumber: http://www.klmenjeritvideo.dnq.news

Be the first to comment

Leave a Reply