“Esok Abang Nikah..” – Enam Tahun ‘LDR’ Tapi Tak Pernah Jumpa, Wanita Kongsi Pengalaman Kena ‘Sid4i’ Di Singapura

Satu perkongsian di media sosial TikTok baru-baru ini menjadi tular gara-gara seorang wanita meluahkan rasa sedih kerana diperdaya kekasihnya yang menetap di Singapura.

Dalam video yang kemudiannya diletakkan dalam mod ‘private’ itu, wanita itu berkata dia sudah berhubungan jarak jauh dengan kekasihnya selama 6 tahun tetapi tidak pernah berjumpa.

Namun begitu, wanita itu kemudiannya pergi ke Singapura untuk berjumpa dengan lelaki itu buat kali pertama namun kekasihnya tidak hadir.

Wanita itu menunggu sehingga malam namun kekasihnya tidak hadir dan dia akhirnya ‘mengalah’ lalu pulang ketika jam 1 pagi.

Dia juga berkongsikan tangkap layar mesej kekasih yang diterimanya setelah insiden itu.

Esok abang dah nak nikah, malam ni abang pergi ambil baju lepas tu terus pergi hotel nak rehearsal esok.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen bertanyakan sama ada wanita itu boleh bercinta selama enam tahun tanpa bersua muka.

Enam tahun, lepas tu kena sidai satu hari. Aduhai, kerja gila, semoga bertemu jodoh yang lebih baik selepas ini.

Jawab wanita itu, dia dan teman lelakinya berhubungan setiap hari namun dia merasakan bahawa dirinya tidak bernasib baik dalam percintaan.

Ada juga yang mempersoalkan sama ada lelaki itu sudah mahu berkahwin dan wanita itu hanyalah perempuan simpanan kekasihnya semata-mata.

 

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lepat Pisang

Sumber: Sumber

Be the first to comment

Leave a Reply