[VIDEO] Ayda Jebat dan Fyna Menyanyi Di Pentas Famili Duo, Sekali Benda Lain Yang Netizen Perasan

Nampaknya rancangan Famili Duo yang masih ditayangkan di kaca televisyen pada setiap Ahad semakin mendapat perhatian penonton. Gandingan hebat pada tahun ini membuatkan ia sering dinanti-nantikan peminat.

Antaranya juga adalah pasangan Ayda Jebat yang bergandingan dengan adik perempuannya, Fyna. Pada malam tadi pula telah memasuki minggu yang ke-enam. Meskipun kesemua persembahan mendapat perhatian ramai, Ayda Jebat dan Fyna juga antara yang menjadi tumpuan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tv3malaysia (@tv3malaysia)

Selain persembahan, penampilan Ayda Jebat dan Fyna Jebat juga sering menjadi perhatian apabila mereka tampil membawa kejutan dan kelainan. Pada malam tadi pula, adik-beradik selebriti ini turut sama mencuri tumpuan ramai.

Walau bagaimanapun, nampaknya kali ini kedua-dua penyanyi tersebut ditegur oleh penonton Famili Duo apabila merasakan penampilan digayakan mereka ketika persembahan minggu keenam dengan lagu yang dinyanyikan tidak sesuai.

VIDEO :

Meskipun perkongsian tersebut membuatkan ramai tertarik dengan persembahan adik-beradik ini namun kebanyakannya merasakan penampilan Ayda Jebat dan Fyna Jebat tidak sesuai apatah lagi rata-ratanya juga merasakan tidak kena dengan lagu dinyanyikan.

KOMEN NETIZEN :

‘Tak kena betul lagu dengan baju’

‘Bole je kalau nak pakai baju yang cukup kain tapi mereka tetap pilih baju yang tak cukup kain…’

‘Boleh saja pakai sopan nyanyi lagu ni’

Ayda Jebat
Ayda Jebat

‘Serius lagu ni penuh Kemelayuan dia, tapi dapat kat Ayda dan Fyna terus emm…’

Ayda Jebat

 

 

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lepat Pisang

Sumber : https://bartasangbad.site/

Be the first to comment

Leave a Reply