“Mana nak cari husband macam ni? Kami nak jugaaa!” – Pengantin Perempuan Punyalah Suka BTS Sampai Mas Kahwin Pun Dapat Album BTS!

Peminat BTS kat luar sana mesti tengah histeria kalau baca pasal berita ni kan???

Haa bagi army BTS kat luar sana yang perempuan tu, admin yakin inilah majlis perkahwinan impian anda apabila si pengantin lelaki memberi album BTS sebagai mas kahwin korang!

Mas kahwin album BTS, tema perkahwinan pun pasal BTS! 

Menerusi perkongsian di Twitter, pasangan pengantin daripada Indonesia ni buat satu kelainan apabila mereka berdua menggunakan album BTS sebagai mas kahwin perkahwinan. 

 

Tak cukup dengan tu, dengarnya tema perkahwinan dorang jugak mengenai BTS. Aloloso sweetlah pengantin ni. Kedua-dua mempelai nampak tersenyum je sepanjang majlis diadakan.

 

“Mana nak cari husband macam tu? Saya pun nak jugak” 

Posting ini telah mendapat perhatian army BTS yang lain kerana mereka juga mengimpikan perkahwinan yang sama. Rata-rata memang nak cari husbandyang mempunyai minat yang sama supaya dorang pun bolehlah buat tema perkahwinan BTS gitew! Amboi-amboi korang… 

 

So dah cakap tak dengan bakal suami korang pasal idea ni? Haa kalau setuju bolehlah buat. 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Twitter via lobakmerah

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.