“Wahh Bff United… ” – 4 Sahabat Artis ‘Reunion’ Sambut Hari Lahir, Peminat Suka Tengok!

Seorang pelawak, pelakon, penyanyi dan pengacara membuatkan netizen suka melihat persahabatan 4 selebriti terkenal iaitu Jihan Muse, Zara Zya, Shila Amzah dan juga pengacara yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan, Fara Fauzana.

Terbaru, selebriti terkenal ini berkongsikan beberapa keping foto menyambut ulang tahun kelahiran Shila Amzah bersama dan kemeriahan disaat itu menarik perhatian netizen.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila si bongsu je yg lahir 90an. Yg kakak2 semua 80s babies gitoh. Makanya kita buat la birthday party ala 90s. Tahun depan dia dah join kitorang 3 series 😝 Dulu kecik2 tahun 90an sambut birthday sederhana je janji ade kek span pun ok, kepci, bihun goreng, jajan2, air botol. Alas meja jgn dilupa begitu juga belon 3 bijik. Dam ular buat memeriah acara. Dan kita pun bersiap lah ala2 gadis 90s. Kening on point. Serkup jaring dilupa jangan. Kalau tak bersungkup jadi nana nurgaya dah aku. Abg tetap abg nak jadi NICO katanya @therealfafau 🤣 @zarazya kata dia kak haida. Anyway, happy birthday puteri bongsu @shahilaamzah , semoga dipermudahkan urusan melahirkan nanti. Dekat dah ni. Sayang korang semua till jannah InshaAllah. #saffjmzz #shilaturns29 #90sparty

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Memuat naik foto-foto menyambut ‘birthday’ penyanyi terkenal itu bersama, ramai diruangan komen memuji persahabatan mereka yang juga menjadi inspirasi kepada ramai kerana sentiasa ada masa bersama.

So ship u guyss…

Bff united…

Rindu tengok semua…

Antara foto kemeriahan di majlis sambutan ulang tahun kelahiran Shila yang mana kini dia juga sedang sarat hamil anak sulung dikongsikan dilaman Instagram.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: HCL

 

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.