“Suami Cuba Mengusik Dan Merakamnya” – Elfira Loy Kongsi Video, Dedah Suami Berharap Sambut Bayi 1 Oktober

 

Terdahulu, pelakon Elfira Loy telah selamat bergelar ibu dan melahirkan anak pertamanya, Muhamad Rayyan Khalaf secara normal 1 Oktober lalu.

Elfira atau nama sebenarnya Nurul Elfira Loy ada berkongsi satu rakaman video yang dirakam suaminya, Faris Khairul Anuar saat pelakon berusia 25 tahun mahu melahirkan putera sulungnya itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah. Welcome to the world, buddy! . Semoga membesar menjadi anak yang baik, soleh, dan taat kepada kedua ibu bapa. May you also grow to be smart, wise, and forever kind to everyone around you. Amin insyaAllah. Mommy and Daddy love you very much. . #youarealsoaLiverpoolfanbydefaultok #YNWA

A post shared by Faris Khairol Anuar (@fariskanuar) on

“Hah ni muka sebenar waktu dah nak bersalin hahahahha bukan macam video @ezlisaaloy tu. My Husband tryna make fun and record it , tapi dah tak kelakar sangatlah waktu tu hehe.

“Today was supposed to be the due date , but our lil muchkin too excited to meet us. Sebab Ayah dia ada sebut dekat Dr , “ Emm kalau baby lahir 1 October tak boleh ke Dr “

“Dr pun dengan nada gelak kecil , booolehh boleeh inshaAllah sebab baby pun sihat , dah full term and of course i was so ready sebab kalau lagi lama mesti lagi besar kan hehe.

“Last checkup Rayyan was 3.2kg , el dan Dr masing-masing terkejut he was 3.68kg. But Alhamdulillah we survived. Thanks to all the people on the labor room with me. Can’t do it without them seriously.

“Doa suami nak baby 1 oktober Alhamdulillah Allah makbulkan. & also Happy birthday @haniszalikha sorrylah Rayyan mungkir janji tak sambut hari jadi sama sama hehe,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hah ni muka sebenar waktu dah nak bersalin hahahahha bukan macam video @ezlisaaloy tu. My Husband tryna make fun and record it , tapi dah tak kelakar sangatlah waktu tu hehe. Today was supposed to be the due date , but our lil muchkin too excited to meet us. Sebab Ayah dia ada sebut dekat Dr , “ Emm kalau baby lahir 1 October tak boleh ke Dr “ Dr pun dengan nada gelak kecil , booolehh boleeh inshaAllah sebab baby pun sihat , dah full term and of course i was so ready sebab kalau lagi lama mesti lagi besar kan hehe. Last checkup Rayyan was 3.2kg , el dan Dr masing-masing terkejut he was 3.68kg. But Alhamdulillah we survived. Thanks to all the people on the labor room with me. Can’t do it without them seriously. Doa suami nak baby 1 oktober Alhamdulillah Allah makbulkan. & also Happy birthday @haniszalikha sorrylah Rayyan mungkir janji tak sambut hari jadi sama sama hehe

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Dalam pada itu, peminat turut memuji Elfira yang kelihatan cantik meski sedang mengalami kes4kitan untuk melahirkan anak.

Untuk rekod, Elfira telah mendirikan rumah tangga bersama Faris pada 1 Januari yang lalu.

Video: Instagram Elfira Loy

Sumber: Media Hiburan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.