Connect with us

Hiburan

Ped4s Shuib Bagi Nasihat Kepada Dato Aliff Syukri Dan Ali Puteh

Published

on

Kadang2 kita kena ada sensit1viti, kalau nak tolong senyap2 jelah, nak secara terbuka boleh mungkin boleh menjadi inspirasi pada orang lain.

Kalau nk tolong bagi sumbangan bagi kata2 sokongan lepas tu gerak ah betul tak.Cuba kita fikir, yang meningga4l tu abang dia. Ya, kita faham itu suami dia jugak, ada anak kecil lagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ade ni ha,,,tgh tengok sandiwara dunia 😂 #persuibofhappyness #macammacamhal

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

 

Kenapa nak k0rek sampai dalam sangat kesian keluarga arw4h nanti disebabkan pertanyaan kita ramai pihak yang akan terasa hati.

Mungkin macam sekarang dah jadi masalah yang besar sebab cara kita tu kadang-kadang setaj4m pisau mengh1iris orang yang sedang lvka. Ini baik kepada b4lu, baik kepada Ali. Mungkin ada yang sokong Ali, mungkin ada yang sokong b4lu, dan mungkin ada yang sokong Aliff

Semua orang ada masalah masing-masing. Ali tu, Allah duvga dia dengan macam-macam dug4an. Allah tak dvga kita lagi. Mungkin satu hari Allah dvga kita baru kita fikir.

 

Sumber: YouTube

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending