Connect with us

Hiburan

[VIDEO] Sempena Hari Jadi Adik, Beby Maembong Throwback Gambar Zaman Muda-Mudi. Ranggi & Comel!

Published

on

Pelakon, Emma Maembong telah menyambut hari lahirnya yang ke 27 tahun semalam.

Susulan itu, kakaknya, Beby Maembong ada berkongsi video di laman Instagramnya yang melihatkan gambar throwback zaman muda-mudinya bersama adik kesayangannya itu.

“Happy 27 birthday to my dear little sister.. My little ariel @emma_maembongofficial,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 27 birthday to my dear little sister.. My little ariel @emma_maembongofficial. . .

A post shared by MERMAID LOVER ??‍♀️ (@beby_maembong) on

Lalu, netizen telah memberikan komen yang pelbagai terhadap perubahan mereka berdua kini.

Malah, Emma juga telah membalas komen tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

merahkan lagi rambut semerah hatiku. Sbb ada org yg xnmpk pon rambut dia color apa tp dia punya busuk hati & hati hitam mengalahkan Thanos ??. . Rambut Mermaid iols always from @chezhairstudio_pro_hair_team. @chezhamdan. . . ??‍♀️??‍♀️XOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebydollz_chocolate_slim. @bebydollz. @mermaid_beby. @nazry_84. WWW. SLIMDOLLZ. COM. . . #DuyungSecekak #DuyungKerengga #SlimDollzMermaidSquad #MermaidPinggangKerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #redhair #SlimDollz #Mermaid #MermaidIsReal #redhaircolor #makeup #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebydollzchocoslim #bebyee #malaysia #mermaidhairdontcare

A post shared by MERMAID LOVER ??‍♀️ (@beby_maembong) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[MAK DARA] my sister no.2 @yaya_maembong.. Kita beza lebih 10tahun… Tp kak yaya ni maintain awet muda gituw ??. . Cantik tu bukan dari segi luaran je syg ku… Cantik dalaman pon penting… Maksud cantik dlm tu “sihat” bila Dalaman cantik, secara automatik kita cantik keseluruhan. . Apa guna body lentik, pinggan kerengga.. Tp POEN BAU IKAN KERING ?. Nafas bau pasar borong.. Keti bau aromatherapy bawang 3kilometer dah bau… Hilang terus syantik lentik awak tu… Hahaha… Misi utama @slimdollz_hq bukan kurus je.. Tp naikan keyakinan wanita dgn sihat secara keseluruhan ???. . Sebab tu beby dari anak dara x pernah miss makan jamu lentik.. Walaupun zaman modern sekarang ni, yg traditional juga the best.. Termasuk berbengkung… Bengkung is OLDSKUL.. Yet most effective way to take care of your body ❤️?. . . ??‍♀️??‍♀️XOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebydollz_chocolate_slim. @bebydollz. @mermaid_beby. @nazry_84. WWW. SLIMDOLLZ. COM. . . #DuyungSecekak #DuyungKerengga #SlimDollzMermaidSquad #MermaidPinggangKerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #redhair #SlimDollz #Mermaid #MermaidIsReal #redhaircolor #makeup #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebydollzchocoslim #bebyee #malaysia

A post shared by MERMAID LOVER ??‍♀️ (@beby_maembong) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma family ? @aliceciatan @elindahaus @chacha_maembong @shikin_maembong @abbysyavyla @emanizers #emmamaembong #emanizers

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever my baby boy, happy birthday adik @ahmad_maembong ❤️ i love you so much. U knw i would die for you. #emmamaembong #emanizers @emanizers

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

Alahai, comel sungguh adik- beradik ini kan? Apa-apa pun selamat hari jadi buat Emma!

Video : IG Beby Maembong via MH

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending