Connect with us

Hiburan

“Tuhan Kurniakan Kau Kapadaku…,”-Isteri Jadi Penguat Semangat, Achey Mahu Bahagia Hingga Jannah

Published

on

Pelawak dan penyanyi Achey ada memuat naik sekeping foto di Instgaramnya semalam.

Foto tesebut melihatkan dia menitip ucapan hari jadi buat isteri tercinta, Nor Hasanah Yahaya atau mesra dengan panggilan Anne.

“Bismillah… aku semakin penat… aku semakin tak berdaya… aku semakin lemah… tuhan kurnia kan kau kepada ku untuk memulihkan semua itu…aku sangat beruntung… dan dengan itu aku doakan mereka doakan dan semua doakan agar kau sentiasa baik2 sahaja…. SELAMAT HARI JADI sayang… @anne_achey 21/4/2019.” tulisnya.

 

Dalam pada itu, Anne telah meraikan ulang tahun hari jadinya yang dihadiri keluarga dan rakan terdekat.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ini yang termampu saya lakukan dgn bantuan sahabat2 awak… happy birthday sayang… @anne_achey 21/4/2019

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pengumuman rasmi 2019!!! Kemenangan Bagi kategori umur meningkat dan semakin tua,jatuh kepada diri sendiri hahahaha …… “Alhamdulillah,terima kasih kepada semua pengundi2 yg sudi hadir utk meraikan hari tua dan ucapan2 yg baik2 buat saya….tq jugak pada suami dan anak saya yg banyak memberikan kata2 semangat dan melayan karenah saya yg banyak songeh ni….alhamdulillah rezeki birthday saya hari ni laki menang bbb….alhamdulillah yaAllah…terima kasih banyak2 semua…..love u all !!! ” hehehe …. ……. sebenarnya nak cakap yg 21 april birthday kita,nak ucap terima kasih pada semua…itu sahajaa…tapi berangan mcm kita dapat pingat..hahahahahahahahha …… #biarmerapuasalkopaham #birthdayku #pikirmatang #senyumselaludanbersyukur

A post shared by Anne Achey (@anne_achey) on

Untuk rekod, Achey dan Anne mengambil anak angkat, Nur Tiara Zinnirah setelah lapan tahun menanti rezeki zuriat.

Achey dan isterinya, Nor Hasanah Yahaya, mendirikan rumah tangga pada 2011.

Sumber: Instagram achey Via MH

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! 

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending