“Acv pist0l pun saya tetap menyanyi!” – As’ad Motawh Tak Peduli Netizen Kvtuk Suara Tak Sedap

Sebut saja As’ad Motawh apa korang fikir? Ramai netizen akan terus terfikir pasal dia tak boleh nyanyi live, tak boleh nyanyi high note dan ada juga netizen sampai cakap suara dia persis itik serati. Hmm kesian pula…

Bukan tu je, As’ad juga pergi ditertawakan sebab buat persembahan hampir jatuh stage dan paling teruk, dia pernah hadir satu event dan waktu menyanyi tak ada langsung audience! Tapi, bagi anak muda berusia 18 tahun ni dia tidak akan mudah patah semangat sebaliknya bangkit untuk menetapkan m1si dan visi demi kariernya.

Sumber: Instagram

Menurut Harian Metro, As’ad sendiri mengaku dah tak tahu nak buat apa lagi untuk menutup mulut orang yang selalu bagi komen n3gatif ni.

Terus terang, saya tak tahu nak buat apa lagi. Apa yang saya lakukan ada saja tidak kena di mata orang ramai. Namun, saya tidak akan mengaku kalah kerana menjadi anak seni adalah impian sejak kecil. Saya tidak akan sesekali membiarkan orang menidakkan apa yang saya cuba capai.”

Katanya, masa mula melangkah dalam dunia hiburan pun memang ramai yang pertikaikan kemahuan dia untuk jadi penyanyi. Tapi dia yakin dengan kemampuan diri dan percaya boleh pergi jauh.

Sumber: Instagram

Kini, dia nekad untuk abaikan kata-kata yang cuba memperlekehkan dia dan akan jadikan perkara itu sebagai semangat untuk kejar impiannya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Raya came early for us this year…. ?

A post shared by As’ad Motawh (@asad.motawh) on

Buat mereka yang minta saya berhenti menyanyi, cakap saya tak boleh, ingatlah saya masih muda dan perjalanan masih jauh. Banyak lagi masa dan ruang untuk saya perbaiki diri. Jadi, berhentilah melontarkan kata-kata neg4tif.”

Selain tu, dia juga ada beritahu netizen supaya jangan expect tahap kualitinya sama seperti Datuk Seri Siti Nurhaliza dalam masa yang singkat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selamanya will be released after raya ? spread the word #selamanyaasadmotawh #selamanya

A post shared by As’ad Motawh (@asad.motawh) on

Orang ramai tak boleh berharap saya capai tahap kualiti vokal Datuk Seri Siti Nurhaliza hanya dalam satu malam. Pastinya ia mengambil masa bertahun-tahun.”

Admin admire dengan tahap keyakinan yang As’ad ada!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who wants to buka puasa with me next week? ?

A post shared by As’ad Motawh (@asad.motawh) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: LobakMerah

Be the first to comment

Leave a Reply