Pelakon cantik jelita, Lisa Surihani mendedahan detik sukar ketika mengalami kegvguran sewaktu kandungan pertama.
Pendedahan itu dilakukan Lisa menerusi sepotong video yang dimuat naik oleh laman Instagram Mingguan Wanita.
Video tersebut merupakan antara sedutan episod program Tanya Doktor Imelda yang bakal bersiaran pada Khamis ini yang menampilkan topik “Punca dan Tips Tangani Kegvguran”.
“Lisa kongsi pengalaman keguguran. Bercakap tentang isu kegvguran, dalam episod Tanya Doktor Imelda kali ini Lisa Surihani berkongsi pengalamannya sendiri dalam melalui detik pahit iaitu, kegvguran.
“Nak tahu kisahnya lebih lanjut, make sure anda standby depan tv esok untuk tonton Tanya Doktor Imelda,” tulis kapsyen Instagram Mingguan Wanita.
Menerusi video terbabit, Lisa kelihatan sebak menceritakan detik terbabit.
“Saya nak kongsi pengalaman saya sendiri… Sewaktu saya mengandung anak yang pertama, saya sebenarnya mengandung anak kembar.
“Bila saya buat pemeriksaan dan kemudian saya diberitahu oleh doktor yang seorang anak sudah tiada ‘heart beat’…
“Saya bersyukur yang saya dapat melahirkan Yahaira Leanne, tapi saya nak tahu, kenapa boleh berlaku?
“Sebab saya tanya, what does it mean? Adakah ia bermaksud yang ada prosedur yang perlu dilakukan?” luah Lisa.
View this post on InstagramWith our children Yahaira and Yusof here at The Holy Kaabah. ❤️ gonna miss this place so much. :’)
View this post on Instagram
Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang
Sumber: Gempak
Leave a Reply