Connect with us

Hiburan

Elfira mengandung?

Published

on

Pada Sabtu lalu, berlangsung majlis resepsi keempat pelakon Elfira Loy dan suami di Melaka. Cantik dan anggun dalam busana warna biru, Elfira dan Faris diraikan dalam suasana meriah siap dengan paluan kompang lagi.

Majlis resepsi Elfira dan Faris yang diadakan di Melaka.

Menerusi gambar yang dimuat naik dalam akaun Instagram milik ElfiraXFaris, resepsi ini diadakan secara tertutup mengikut permintaan nenek Faris dan hanya dihadiri ahli keluarga terdekat sahaja. Namun apa yang menarik, rata-rata peminat memberi komen tentang perubahan Elfira yang dikatakan berbadan dua. Di dalam gambar dan video, Elfira kelihatan sedikit berisi dan selempang yang dipakainya asyik menutupi bahagian perutnya. Nyata peminat gembira dan tidak sabar untuk melihat El-Faris junior serta mendoakan kebahagian pasangan itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Keempat dan majlis terakhir. Memenuhi hajat nenek Faris yang ingin majlis diadakan di Melaka tetapi majlis tertutup untuk familiy Melaka sahaja . Banyak sangat bunyi bila El dan Faris buat majlis resepsi banyak kali. Sesungguhnya tak perlulah kita berbalah. Mereka ada keluarga dan memenuhi permintaan keluarga masing-masing . Hentikanlah segala caci maki kerana kita juga ada keluarga, kita juga ada anak-anak yang mana kita tak tahu pun bagaimana pengakhiran hidup kita, keluarga dan anak-anak kita . Nak tengok video2 lain tengok ig story admin . Make up El by @jijiezainal Venue @weddingvillagebyaudrarahman . #elfaris #elfiraloy #elfiraxfaris #fariskanuar

A post shared by Elfira Loy X Faris K Anuar (@elfiraxfaris) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

❤️ . #ElFaris #elfiraloy #elfiraxfaris #fariskanuar

A post shared by Elfira Loy X Faris K Anuar (@elfiraxfaris) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Waiting for #ElFaris junior ❤️ . ? : @fipstudio.xo . #elfiraloy #elfiraxfaris #fariskanuar

A post shared by Elfira Loy X Faris K Anuar (@elfiraxfaris) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Terasa bahagiaaaa ? . ?: @fipstudio.xo . #elfaris #elfiraloy #elfiraxfaris #fariskanuar

A post shared by Elfira Loy X Faris K Anuar (@elfiraxfaris) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Admin rasa dorang potong kek bertiga ni. Korang rasa? ❤️ . Make up El by @jijiezainal Venue : @weddingvillagebyaudrarahman . #elfiraloy #elfaris #elfiraxfaris #fariskanuar

A post shared by Elfira Loy X Faris K Anuar (@elfiraxfaris) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Indahnya jodoh yang dirancang oleh Allah SWT . Semoga El dan Faris berbahagia sampai syurga ❤️ . #elfaris #elfiraloy #elfiraxfaris #fariskanuar

A post shared by Elfira Loy X Faris K Anuar (@elfiraxfaris) on

Sumber : MHE TV 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending