Connect with us

Hiburan

“Password Saya Pun Dia Tahu” – Aeril Dedah Rahsia Rumah Tangga

Published

on

Pelakon dan usahawan, Aeril Zafrel berkongsi tips kebahagiaan bersama isterinya Wawa Zainal.

Menurut Aeril, kepercayaan terhadap satu sama lain merupakan perkara yang paling penting dalam sesebuah rumah tangga yang dibina.

“Untuk kekal bahagia, kita mesti terus percaya antara satu sama lain dan pada masa yang sama, kita tak perlu selindungkan apa-apa dari pasangan.

“Macam saya sendiri, tiada apa yang saya rahsiakan dari Wawa, password media sosial saya dan perkara-perkara lain pun dia tahu malah tolong uruskan.

“Saya harap agar Allah terus memberkati rumah tangga kami dan semuanya baik-baik sahaja,” kata Aeril kepada Gempak.

Aeril dan Wawa mendirikan rumah tangga pada tahun 2012 dan dikurniakan dua cahaya mata, Ahmad Fakhruddin Attar dan Hayla Maghfiratul Adzkiyaa.

Sebelum ini, suami kepada Wawa Zainal iaitu Aeril Zafrel memberikan ucapan ringkas sempena ulang tahun kelahiran Wawa dilaman Instagram dan ia menjadi tumpuan ramai apabila melihat pasangan ‘sweet’ ini.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hope you have the greatest birthday ever! @w4w4_zainal ? Abg @aeril_zafrel ada nak surprise apa2 ke ? #birthdaygirl

A post shared by QUE (@kakitembak_fotografi) on

Terbaru pula, Wawa berkongsi moments indah bergambar bersama anak dan suami ketika majlis sambutan hari jadi dirinya.

Ingat senang ke..

Namun, apa yang mencuri perhatian foto satu keluarga bahagia ini kata Wawa, tidak mudah untuk mereka mengambil foto ‘perfect’ terbabit yang mana dapat dilihat kedua anaknya yang comel, Attar dan Hayla.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

igt senang ke nak dpt perfect family photo? happy birthday to me.. cuba teka umo i berapa?? . hayla & me in beautiful dress by @firzieycouture ?

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

Foto yang dikongsi itu bagaimanapun, telah meraih lebih 100 ribu likes yang mana rata-ratanya juga terhibur dengan kapsyen Wawa selain tidak ketinggalan memberi ucapan buatnya. Apapun, pasangan ini yang mengenakan busana serba putih mencuri perhatian ramai ketika menyambut ulang tahun selebriti cantik, Wawa.

Serba putih, cantik!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

mak yg bela saya daripada umo saya 7hari♥️ skg dia jaga hayla pulak. now hayla da besar dia request saya baby girl baru ?? ? ? @firzieycouture

A post shared by Wawa Zainal ™️ (@w4w4_zainal) on

Sama cantik, sama padan!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Susah betul nak amek gambar @w4w4_zainal cilik ni ? Tapi sekali pose, kalah pose hitler ? #birthdaygirl

A post shared by QUE (@kakitembak_fotografi) on

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Gempak

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending