(Video) ”Harry Potter Punya Graduasi Ke Ni?” – Graduan Sempat Lagi Buat Magik Depan Kamera

Majlis konvokesyen merupakan hari yang ditunggu oleh setiap graduan universiti. Segala penat lelah dan usaha mereka selama ini umpama terbayar apabila menerima segulung skrol. Pastinya pelbagai ri4k kegembiraan graduan dapat dirakam di hari bersejarah ini.

Namun, gelagat seorang graduan ketika sedang berjalan memasuki dewan konvokesyen di sebuah universiti tempatan, baru-baru ini, mencvri tumpuan ramai netizen.

Menerusi video yang dimuat naik di Twitter @ufakhrul, pelajar berkenaan yang sedang berbaris sempat menunjukkan 4ksi silap mata menggunakan kad selama beberapa saat.

Ketika lensa kamera diarahkan kepadanya, pemuda itu secara spontan menunjukkan tangan yang kosong sebelum kad dikeluarkan secara tiba-tiba, umpama ahli silap mata yang sedang ber4ksi.

Rata-rata netizen yang terhibur, menyifatkan gelagat pemuda berkenaan umpama filem ‘Harry Potter’ yang sedang menyambung pengajian di Hogwarts.

Difahamkan, pemuda yang mempunyai ijazah dalam ‘Urban and Regional Planning’ dari Universiti Islam Antarabangsa (UIA) itu, merupakan seorang ahli silap mata secara part-time. Patutlah hebat dan nampak ‘cool’ je!

Harry Potter punya graduasi

Ngam pulak dengan muzik time keluar kad tu

Lepas ni sambung belajar dekat Hogwarts

Sumber : Twitter @ufakhrul via Siakapkeli

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

 

Be the first to comment

Leave a Reply