“Isv atau masal4h antara kami tidak perlu campur dengan kerja” – Krlsis dengan A. Aida, Mas Khan tetap pr0mosi filem ‘Ratu Kala Jengking’

MESKIPUN kemelvt dengan produser Datuk A. Aida belum selesai, pelakon Mas Khan tetap menjalankan tugas mempr0mosikan filem lakonannya, Ratu Kala Jengking Puteri Ker4nda di Instagram.

Menurut Mas Khan atau nama sebenarnya Mas Hidzhir Khan Mas Fadzillah Khan, 26, dia mahu bersikap profesional dan enggan mencampur advk urusan kerja dengan m4salah peribadi antara mereka.

“Kerja tetap kerja. Sebagai salah seorang pelak0n dalam filem tersebut, ini adalah t4nggungjawab saya untuk mempr0mosikan hasil lakonan saya juga.

Mas tetap pr0mosikan filem lakonannya di Instagram.

“Bila perkara yang melibatkan soal kerja, em0si kita perlu disimpan di rumah. Saya hanya mahu bersikap secara profesional sahaja.

“Apa sahaja isu atau masalah antara kami itu, tidak perlu dicampur aduk dalam soal kerja,” kata Mas Khan kepada mStar.

Mas Khan diminta mengulas mengenai beberapa foto dan status berkenaan mempr0mosikan filem terbitan A. Aida itu di lama s0sialnya.

Menerusi laporan mStar pada 18 Februari lalu, A. Aida meneg4skan Mas Khan dil4rang dan tidak akan mendapat peluang lagi untuk berlakon dalam filem atau drama terbitannya.

 

“Bila perkara yang melibatkan soal kerja, emosi kita perlu disimpan di rumah”-Mas Khan

Justeru itu, A. Aida turut memberitahu aktor tersebut tidak divndang untuk menyertai sebarang pr0mosi termasuk tayangan perdana filem Ratu Kala Jengking Puteri Keranda yang diadakan baru-baru ini.

L4rangan itu dibuat berikutan dia sudah hilang kepercayaan terhadap Mas Khan kerana dipercayai menjadi suspek berhubung kehilangan wang pelaburannya berjumlah kira-kira RM200,000.

Dalam pada itu, Mas Khan berkata dia engg4n mengulas lebih lanjut mengenai isu yang berlaku antara mereka berdua kerana tidak mahu kenyataannya disalah tafsir.

 

A. Aida bersama barisan pelakon filem Ratu Kala Jengking Puteri Keranda.

Biarpun tidak akan berpelu4ng berlakon dalam produksi A. Aida namun Mas Khan masih diberikan rezeki lak0nan daripada pihak produksi lain.

“Saya tidak mahu memberi sebarang kenyataan berkenaan isu yang terjadi antara saya dan dia sebab ia akan meng3ruhkan keadaan lagi.

“Alhamdulillah, saya masih lagi menerima beberapa tawaran berlak0n dengan produksi lain seperti JS Pictures Sdn Bhd,” ujarnya.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: mStar

Be the first to comment

Leave a Reply