Connect with us

Hiburan

Alkaf Zayne, Cantik Dan Unlk Nama Anak Kedua Hafiz Suip

Published

on

Penyanyi Hafiz Suip dan isterinya, Nureffy Jasreel Abdullah memilih nama Alkaf Zayne untuk cahaya mata kedua mereka.

Nama tersebut dided4hkan menerusi ruangan info di akaun Instagram (IG) anak pertama mereka, Muhammad Riyadh Zafri.

“Riyadh Zafri, Alkaf Zayne, RZ | 31 DEC ’17 | 3.18KG | 8.06AM, AZ | 1 MAR ‘20 | 3.03KG | 6.41PM #HafizEffyJR #babyRZ #babyAZ,” tulisnya.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

030320 ; Welcome home, anak Bonda ❤️ #HafizEffy #HafizEffyJR #mybabyAZ #forevermine #myheartandsoul #3daysold

A post shared by Bonda Iyad. (@nureffyj) on

Menerusi foto terbaru di akaun Instagram Nureffy atau lebih mesra dengan panggilan Effy itu juga sudah mula menggunakan hashtag #mybabyAZ.

Bagaimanapun buat masa ini, Effy dan Hafiz masih belum mendedahkan wajah anak kedua mereka.

Menerusi tinjauan di laman sosial masing-masing, Hafiz dan Effy hanya mendedahkan bahagian tangan, kepala, kaki dan mulut Alkaf.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assalamualaikum gaiss…Awan Nano Jr.

A post shared by hafizsuip (@hafizsuip) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam gais maafkan aku sekiranya aku dikatakan memfitnah..gambar aku salah ke apa ke…tapi niat di hati terlintas untuk share sekiranya betul atau salah ke gambar tu,nak bagitahu kalau lah rumah Allah atau masjid di dunia ini kosong macam gambar yang aku share sebelum ni..seram kan…so aku nak remind diri aku dan semua korang yang rasa seram jugak supaya ayuh kita perteguhkan iman yakin kita…aku bukan nak point sapa sapa baik hidup ataupun yang meninggal dunia dan takda kaitan antara ceritera dunia…aku tahu aku lemah so aku minta maaf bagi pihak yang terasa…semoga kita sentiasa dalam lindunganNya sahabat semua……ok lah jangan emosi sangat gaiss kita belanja gambar kaki lah ekk?

A post shared by hafizsuip (@hafizsuip) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah…welcome to the world my son

A post shared by hafizsuip (@hafizsuip) on

Dalam pada itu, pengikut IGnya juga meungucapkan tahniah kepada pasangan itu selain meluahkan rasa tidak sabar untuk melihat wajah comel Alkaf.

“Rambut dah sama… Ni nangis mesti ikut suara bapak die, vokal terbaik tu,” komen @miszleina

“Tahniah Hafiz dan isteri, comel baby walaupun nampak kakinya,” tulis @jamalroha

Hafiz yang juga juara Akademi Fantasia musim ketujuh bernikah dengan Nureffy pada 14 Mei 2016, dan pada akhir Disember 2017 mereka menimang cahaya mata pertama yang diberi nama Muhammad Riyadh Zafri.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: Sumber

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending