6 bulan pertama yang membahagiakan… Bila Abah mula bercerita tentang Bilal.

29 Januari, tarikh istimewa yang akan sentiasa di ingati buat pasangan ini Haris dan Neelofa kerana ia merupakan tarikh kelahiran putera pertama mereka. Menerusi perkongsian Neelofa :

 

Kini, pasangan selebriti Neelofa dan Harris Ismail sudah enam bulan bergelar ibu bapa kepada Muhammad Bilal. 

Neelofa dan Harris bersepakat untuk tidak mended4hkan wajah anak mereka kepada umum dengan beberapa sebab untuk menjaga kesihatan anak mereka.

Jarang2 sekali Haris berkongsi cerita mengenai Bilal berbanding Neelofa. Terbaru, Perkongsian Harris atau mesra dipanggil PU Riz dimuat semula oleh @seorangnur menerusi akaun TikToknya.  

Harapan seorang Ayah :

 

@seorangnur Sikit lagi Pak Ustad nak nangis 🥹 Moga Bilal membesar jadi anak yang soleh ❤️ #neelofa #harisismail #neelofaharis #bilal #fyp #foryou #fypage #xyzbca ♬ Takkan Berpaling Dari-MU – Rossa

Bilal seorang yang menyenangkan, suka tersenyum…

 

@seorangnur Jarang Abah cerita pasal Bilal. Anak soleh yang menyenangkan ❤️#neelofa #harisismail #neelofaharis #bilal #fyp #foryou #fypage #xyzbca ♬ Ya Habib Al-Qalbi – Mohamed Tarek

Tambah PU Riz lagi, dia bersyukur dengan kelahiran Bilal dan kurniaan cahaya mata pertama mereka. 

Selain itu, PU Riz juga memanjatkan doa kepada Allah SWT supaya anaknya membesar dengan penuh keagamaan dan menjadi orang yang lebih soleh daripadanya. 

Sumber : Tiktok Nur NLFH

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lepat Pisang

Be the first to comment

Leave a Reply