‘Benda Yang Baik Kena Cepatkan’ – Kahwln Selepas Seminggu Tunang, Ini Resp0n Tasha Shilla

Pasangan mempelai Tasha Shilla dan Atiq Idris sah bergelar pasangan suami isteri pada 28 Februari 2020 dengan majlis bertemakan Melayu Tradisional yang telah diadakan di The Great Hall, Zebra Square.

Baru dua bulan mengenali hati budi dan seminggu sahaja tempoh ikatan pertunangan, pasangan ini terus membuat keputusan untuk menghal4lkan ikatan.

 

Suami Tasha Shilla iaitu Atiq Idris juga berkongsi saat-saat pertemuan antara mereka berdua di sebuah acara am4l yang telah diadakan di Masjid Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Masuk dengan langkah kanan

Atiq seorang yang jarang tengok TV. Tapi pertama sekali yang paling penting sebelum Atiq jumpa Tasha, Atiq solat Maghrib dulu. The first dinner tu Atiq masuk dengan langkah kanan, dan Atiq doa dulu dan cakap ‘kalau ini yang terb4ik, biarlah sampai ke hari ini, Alhamdulillah…’

Bagaimanapun, Tasha turut menjawab mengenai keputusannya untuk segera melangsungkan pernikahan setelah seminggu menj4lin ikatan pertunangan.

Benda yang baik kena cep4tkan. Kita tengah mempercepatkan, kita kena halalkan hubvngan sebab kami berdua sudah melalui pengalaman hidup sendiri, kita pun dah tahu apa yang kita nak dan nak fokus kepada karier selepas ini, fokus pada masa mendatang dan kebahagiaan yang kita ada. Berdua itu lebih baik.

 

Dia seorang yang manja

Tasha Shilla mengakui jatuh hati kepada Atiq Idris kerana bicaranya dan sifat keperib4dian yang dilihat m4nja sehingga Tasha dibuai oleh cinta setiap hari.

Bukan setakat ayat bicara saja, banyak lagi. Banyak sangat perkara yang ada pada Atiq sehingga Tasha jatuh cinta kepadanya. Bukan jatuh cinta, tapi buat Tasha di dalam cintanya.

Dia manja. Dia selalu buat Tasha tertawa, tergel4k dan tersenyum. Happylah…

Bagaimanapun, Tasha turut berkongsi pesanan mak mentua untuk selalu ikut suaminya sekiranya Atiq ke luar negara bagi melakukan sebarang pekerjaan.

Temubual penuh

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LepatPisang

Sumber: ohbulan

Be the first to comment

Leave a Reply